مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت اموال شرکت حقوقی

با عرض سلام و درود ، یه سوالی داشتم؟ همه اعضای هیئت مدیره یک شرکت (با مسئولیت محدود) طی صورتجلسه ای کتبی فی مابین خود اقرار کرده اند که اموال شرکت متعلق به رئیس هیئت مدیره شرکت می باشد و در حدود 2 ماه بعد تاریخ همین صورتجلسه، مجدد همه اعضا شرکت در محضر دادگاه و قاضی حاضر شدن که در قرار نهایی دادگاه هم درج شده است، اقرار و تایید کرده اند که اموال خریداری شده توسط اعضای شرکت متعلق به شخص رئیس هیئت مدیره نیست و متعلق به شرکت می باشد، در نهایت مالکیت اموال با توجه به صورتجلسه اول برای شخص رئیس هیئت مدیره در نظر گرفته می شود یا با توجه به اقرار اعضا در دادگاه و قرار نهایی دادگاه در مالکیت و تعلق شرکت می باشد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی شود تک تک ابعاد آن سنجیده شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات وموضوع است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بر اساس اساسنامه و سهم الشرکه هریک از شرکا عمل شود . در غیر این صورت قابل پیگیری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اقرار باید علیه خود فرد باشد والا میشود ادعا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قاضی با توجه به مستندات و مدارک و دفاعیات اعضا رای صادر خواهد کرد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید مدارک و مستندات بررسی شود اما اقرار به ضرر غیر مسموع نبوده و اثبات مالکیت اموال برای شرکت قطعا علاوه بر اقاریر سهام داران نیاز به شواهد و دلایل دیگری نیز دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نظر دادگاه دارد ولی به نظرم مال رییس است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مطابق واقعيت و صورتمجالس ثبت و افزايش سرمايه و گزارش حسابرس صورت مي پذيرد

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
صورتجلسه مجمع و منتشر شده در روزنامه رسمی ملاک است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

موضوع نیازمند بررسی ابعاد بیشتر و جزئیات می‌باشد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی نیازمند بررسی کامل مدارک و مستندات دارد ولیکن به طور اجمالی باتوجه به توضیحات جنابعالی بنظر می رسد متعلق شرکت می باشد

یک وکیل :

با سلام
مستندات و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست در ابتدا مستندات شما بررسی شود اما دادگاه محترم بر اساس مدارک و مستندات رای صادر می نماید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

نظر دادگاه با توجه به اینکه رسمی و موخر است قطعا معتبر خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به اقرار اعضا در دادگاه و قرار نهایی دادگاه در مالکیت و تعلق شرکت می باشد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام احتمالا طبق اقرار نزد قاضی رای صادر می شود ولی می توانید شکایت کیفری علیه اعضا مطرح کنید و درخواست اناطه به دادگاه حقوقی بدهید