مشاوره حقوقی رایگان - شرایط بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور

با سلام این جانب به مدت 18 سال متوالی سابقه بیمه مشاغل سخت و زیان اور رو دارم و قبل از ورود به این شعل هم با خرید بیمه سربازی و بیمه عادی که داشتم مجموعا 3 سال بیمه دارم در ضمن سنمم 41 سال هستش آیا با این شرایط میتوانم بازنشست بشوم. با تشکر از همکاری شما.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید آن مدت را تبدیل نمایید و اگر به 20 سال متوالی ایا 25 سال متناوب برسد میتوانید استفاده کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون بیست سال متوالی سخت نداری باید 22 سال بشه بعد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سه سال شما یک چنین سال سخت میشود ولی متوالی محسوب نمیشود شما باید 25سال را پر کنید