مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حصر وراثت اموال. تحریر ترکه

سلام خدمت همه
پدرم تنهازندگی میکرد 19مهر1401فوت شده ومن بعنوان فرزند ارشد تنهادخترمجردم و خواهرم که ازدواج کرده هردوی ما تنها ورثه قانونی پدرم هستیم و همچنین مادربزرگم درقیدحیات هست که جزو ورثه 1/6سهم دارد.

(( اما مادرم 13سال پیش طلاق گرفت و ازدواج مجدد داشت ))

به پیشنهاد خواهرمتاهلم به نیابت از هردوی ما خودش درخواست انحصاروراثت و تحریر ترکه پدرم داده.
سوال من اینه که چون من و خواهرم اختلاف و ناسازگاری داریم ومن میخوام مدیریت اموال و دارایی پدرم دست داشته باشم آیا من بعنوان فرزند ارشدومجرد میتونم از دادگاه درخواست قیم کنم باتوجه به اینکه خواهرم ازجانب هردوی ما درخواست حصرورث و تحریر ترکه داده؟؟؟
دوم اینکه با اومدن جواب حصرو باداشتن گواهی وراث میتونم درخواست تقسیم ترکه یا مهرموم ترکه روپیوست کنم به درخواست تحریرترکه خواهرم؟؟
سوم باداشتن گواهی حصرو وراث کجا میتونم درخواست استعلام بانک های پدرم و استعلام املاک و زمین خواستار بشم ؟؟؟
ممنون میشم راه حل درست به من بدین
باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

راه حل کامل از طریق مشاوره تلفنی دادراه با اینجانب میسر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قیم لازم نیست
قیم برای شخص محجور تعیین میشود
مدیریت اموال لازم نیست

شما باید ابتدا دادخواست تحریر ترکه را مطرح نمایید تا ‌تمام اموال مشخص گردد

و سپس دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید تا سهم هر کدام از وراث مشخص گردد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع باید با بررسی مستندات و مدارک و گفتگو متقابل دقیق اظهارنظر شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قیم موضوعیت ندارد تنعا کاری که می توانید انجام بدهید این است که درخواست گواهی حصر وراثت کنید و سپس دادخواست تقسیم ترکه تنظیم نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

نیاز به بررسی بیشتر است پیشنهاد می شود بسته مشاوره تلفنی خریداری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مهم نیست که دادخواست از طرف چه کسی داده شده دادگاه سهم هر شخص را تعیین خواهد کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانون هر یک از ورثه حق دارند با مراجعه به شورای حل اختلاف رونوشت گواهی حصر وراثت را بگیرند .
به قیم نیاز نیست.
برای گرفتن پاسخ سایر سوالات به دلیل اینکه ابعاد گوناگون پرسش را دریابید تماس بگیرید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
قیم لازم نیست پس از انحصار ورثه دادخواست تحریر ترکه داده شود وپس از آن دادخواست تقسم ترکه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قیمومیت موضوعیت ندارد
صرفا تحریر و تقسیم ترکه باید انجام پذیرد ضمن آن می توانید استعلام اموال متوفی را نیز درخواست نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قیم مربوط به شخص محجور است می توانید بعد از انحصار وراثت و تحریر ترکه دادخواست تقسیم ترکه دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
تمام وراث می توانند در خصوص اموال به جا مانده از مرحوم، هر اقدام حقوقی که لازم هست به میزان سهم خود انجام دهند ‌

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قیم برای شخص محجور تعیین میشود در مورد شما قیم معنایی ندارد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

نیازی به تعیین قیم نیست می توانید دادخواست تحریر و تقسیم ترکه مطرح کنید تا سهم هر شخص مشخص و به ایشان پرداخت گردد. استعلامات مذکور هم در تحریر ترکه انجام میشود و تمام اموال متوفی صورت می گردد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

فرد كبير نيازمند قيم نيست و اموال هركس به ميزان سهم الارثدر اختيار خودش مي باشد
چنانچه سوالات ديگري است تماس و مشاوره فرماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

اموال شخصی که فوت شده است قابل مدیریت نیست و شما فقط در میزان سهم خودتان حق مدیریت خواهید داشت.
می توانید درخواست تقسیم ترکه داشته باشید.
همزمان با تحریر ترکه با نامه دادگاه می توانید به بانک، اداره ثبت و اداره راهنمایی و رانندگی جهت استعلام اموال مراجعه کنید