مشاوره حقوقی رایگان - دادسرا کلاهبرداری ملک

سلام دادسرا نوشته شده طی دادنامه رای‌ صادر شده عدم‌ صلاحیت صادر شده الان وقت نظارت در تاریخ 1401/9/9وقت‌‌ رسيدگي دیگه ‌تاریخ نزدن‌ چرا

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاید موضوع مرجع محترم قضایی این بوده که پرونده به مرجع صلاحیتدار ارسال شود و در وقت نظارت این موضوع تعیین و ارسال می گردد اما می بایست حضور مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده به دادسرای دارای صلاحیت ارسال میگردد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
شایدموضوع مربوط به صلاحیت بوده وقرار شده پرونده به مرجع صلاحیتدار ارسال شود.لکن بهتر است حضورا پی گیری نمایید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام ابلاغ خواهد شد منتظر باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده باید در محل و شهر دیگری رسیدگی شود صبور باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت متعلق به شعبه است و نیازی به حضور شما نیست

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

هنوز درگیر صلاحیت هستند و رسیدگی شروع نشده که وقت بدن میفرستند برای مرجع صالح

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده باید به دادسرایی که صلاحیت دارد ارسال شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جرم در صلاحیت حوزه قضایی دیگری میباشد و قرار عدم صلاحیت صادر شده است و پرونده به مرجع صالح ارسال خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرونده به جهت عدم صلاحیت به مرجع صالح ارجاع میگردد

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام ، وقت نظارت یعنی انکه پرونده توسط قاضی مطالعه می شود و با وقت رسیدگی متفاوت است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پرونده در مرجع ديگري قابل رسيدگي است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وقت نظارت مربوط به امور داخلی شعبه است به طرفین دعوا مرتبط نیست