مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی

سلام
من یه فرزند از خانواده ای گرفتم
از اقوام دورمون
الان برای شناسنامه
ب بهزیستی مراجعه کردم
گفتن ک اگ بگم بچه پدر و مادر داره تحویل خانواده اش میدن گفتن باید بگم پیدا کردم
میخواستم ببینم
تو نامه ی استشهاد محلی بگم از کجا پیداش کردم ک قابل قبول باشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بگید پیدا کردم راه حل درستی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین چیزی راه حل منطقی و محکمه پسندی نیست بهتر است واقعیت را بگویید و از بهزیستی راهنمایی بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر واقعیت را بیان نمایید و پدر و مادر کودک مشخص باشد کودک را از شما خواهند گرفت

شما باید از طریق بهزیستی درخواست سرپرستی کودک را مطرح نمایید تا بهزیستی شما را به مرجع قضایی معرفی نمایند و مراحل قانونی آن سپری بشود

و اعلام کنید که کودک را در پشت منزل خودتان گذاشته بودند و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ادله باید متناسب با نوع درخواست باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

راست و درست و صحيح موضوع را مطرح نماييد
و هرگز و هرگز دروغ نگوييد
چون جرم است