مشاوره حقوقی رایگان - خریدن نوزاد

سلام..برای سالم بودن ازنوزاد چکار باید کرد.و شناسنامه گرفتن برای او

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند سوال ابهام دارد و کامل نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما دارای ابهام است. شایسته است که پرسش خود را با رعایت قواعد نگارشی، به شکل واضح و شفاف مطرح بفرمائید تا پاسخ مناسب حقوقی و در خور برای رفع مساله حقوقی دریافت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خرید نوزاد جرم است و چنین کاری امکانپذیر نیست و امکان اخذ شناسنامه وجود ندارد.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

جرم است و در صورت اطلاع برای شما مجازات خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اینکار جرم محسوب شده و مجازات دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این اقدام غیر قانونی است و بهتر است از طریق بهزیستی اقدام نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
خرید و فروش نوزاد جرم محسوب می‌شود و برخورد قانونی جدی با فرد مذکور صورت می‌گیرد