مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه فرزند خوانده

سلام. زن و شوهری فرزند خوانده ای پسر که در شناسنامه ثبت شده دارند می خواهند تمام اموالشان بعد از فوت به فرزند خوانده برسد و هیچ شخص دیگری ارث نبرد ولی تا قبل از فوت می خواهند اختیار اموالشان به دست خودشان باشد چه باید بکنند؟
تشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد صلح عمری تنظیم کنید تا بعدا مشکلی پیش نیاد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .فرزند خوانده ارث نمی برد اما می توانید تحت عناوینی چون صلح عمری در زمان حیات در دفترخانه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرزند خوانده ارث نمی برد اما می توانید تحت عناوینی چون صلح عمری در زمان حیات در دفترخانه اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
می توانند تحت عنوان صلح عمری با حق فسخ قرارداد تنظیم نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام فرزندخوانمده ارث نمی برد بهتر است از طریق دفاتراسناد رسمی اقدام به صلح نمایند البته با حق فسخ برای خود

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، فنی ترین و دقیق ترین کاری که می توانید بکنید که هم منافع شما و هم منافع فرزندخوانده تان به بهترین نحو تامین گردد بدین شرح است :
اول یک سوم اموال خود را وصیت تملیکی نمایید به نفع فرزند خوانده تان و وصیت نامه را در دفتر خانه تنظیم نمایید
سپس دو سوم باقیمانده ی اموالتان را به فرزند خوانده تان هبه نمایید و هبه نامه را دفتر خانه اسناد رسمی تنظیم کرده و سند رسمی اموال را برای فرزند خوانده تان اخذ نمایید .
و در آخر بابت آن دو سوم اموالی که به فرزندخوانده تان هبه نموده اید ، قرارداد صلح عمری به مدت عمر خود و همسرتان با فرزند خوانده تان منعقد نمایید این قرارداد را نیز در دفترخانه تنظیم نمایید
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق پنل مشاوره با اینجانب تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون فرزند خوانده ارث نخواهد بود
و شما باید اموال خود را در قالب ، عقد صلح عمری با حق فسخ برای مصالح و با شرط سلب و اسقاط حق فروش و انتقال اموال تا زمان فوت مصالح ، و وجود منافع برای مصالح تا زمان فوت مصالح
تنظیم نمایید

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

سلام میتوانند تمام اموال را بر اساس قرارداد صلح عمری به پسر خوانده منتقل کنند و در ضمن قرارداد قید کنند تا زمان حیات والدین حق استفاده با آنهاست

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در دفتر خانه از طریق تنظیم قرار داد صح عمری با حق فسخ برای خود اقدام کنید. از این طریق تا پایان عمر بر اموال خود حاکم خواهید بود و بعد از فوت فرزند خوانده از طریق صلح منعقده میتواند از اموال استفاده کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یک سوم را وصیت به نام فرزند کنید و دوسوم باقی را صلح عمری. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید