مشاوره حقوقی رایگان - سند ملك با شرايط

سلام من ازدواج موقت كردم قرار هست يه ملك به نامش كنم ايا ميتوانم با شرايط اين سند را به نامش كنم كه تا زنده هستم حق فروش نداره و يا اگر خواست من را ترك كند ملك برگشت شود اگه راه هاي ديگري هست لطف كنيد كمكم كنيد

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام شما می توانید به دفتر اسناد رسمی مراجعه و ملک را صلح عمری کنید بدین معنی که منافع ملک تا زمانی که شما زنده هستید متعلق به شماست و بعد از فوت شما به زوجه تعلق می گیرد.

یک وکیل

سلام" موضوع حق عمری در این فرض سؤال منتفی است چونکه شما قصد انتقال منافع (اجاره) را ندارید بلکه هدف تان انتقال مالکیت به همسر موقت تان است . بهترین روش و مطمئن ترین آن اینست که قبل از انتقال سند مالکیت به همسرتان ، مبایعه نامه کاملی که شما را بعنوان خریدار و همسرتان را بعنوان فروشنده معرفی نماید تنظیم و منعقد نموده بدین نحو که فقط تاریخ وقوع و انجام معامله را بطور صوری بعد از انتقال سند مالکیت به نام همسرتان در مبایعه نامه درج نمائید . سپس قبل و حین انتقال سند مالکیت به نام همسرتان ، وکالت بلاعزل رسمی با تمام اختیارات لازم در خصوص ملک مزبور از همسرتان اخذ نمائید تا از این طریق هم جلوی حق فروش همسرتان را گرفته باشید و هم در صورت ترک همسرتان ، قادر باشید با وکالت بلاعزل و مبایعه نامه ملک را به نام خودتان برگردانید . اخذ مبایعه نامه بدین خاطر است که خدای ناکرده در صورت فوت هر یک از طرفین ( وکیل و موکل ) آثار وکالت زائل می شود و وراث ذینفع (خریدار) بتوانند با مبایعه نامه از طریق دادگاه ، فروشنده را ملزم به انتقال سند مالکیت به نام وراث نمایند .

پرسشگر :

سلام اقاي گنجي شما ميتونيد لطف كنيد يه توافق نامه قانوني برامون درست كنيد كه حقي از دو طرف از بين نره و هر طرف خواست از قرار سرپيچي كند وكالت باطل شود

یک وکیل

سلام " در صورت تمایل ، لطفا عصرها بین ساعات 16 الی 20 تماس بگیرید تا در زمینه پیشنهاد شما گفتگو نمائیم .

یک وکیل

سلا. ملک به نام همسرتان کنید و وکالت بلاعزل از ایشان بگیرید تا در صورت ترک زندگی بتوانید ملک را به خودتان بازگردانید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید ولی نیاز به نگارش متن به توسط کارشناس زبده دارید
در هر حال برای مشاوره بیشتر می توانید با همکارا ن دادراه و یا اینجانب با شمار ذیل تماس حاصل نمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید
با تشکر
بین ساعات 18 الی 20

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بحمدالله آقای گنجی پاسخ کامل را دادند.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
با احترام به نظر کلیه همکاران به نظر موضوع صلح عمری نمیتواند به طور کامل منتفی گردد در ارتباط با صلح عمری با حق فسخ نیز تحت شرایطی میتواند محل بحث باشد