مشاوره حقوقی رایگان - سفته

بابت حسن انجام کار و ضمانت سفته دادم به کارفرما فقط در سفته ی مذکور من و ضامنم امضا کردیم و چیز دیگری نوشته نشده و ته برگ ها رو هم جدا نکردم بعد از 3 سال کار میگه سفته رو گم کردم قبول داره سفته گرفته اما میگه گم کردم برو شکایت کن آیا با توجه به اینکه داخل سفته ها فقط امضا و مشخصات من و ضامن نوشته شده و هیچ چیز دیگه نوشته نشده در دادگاه به نتیجه میرسم واقعا باید چکار کنم که سریع نتیجه بگیرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این آقا اقرار نامه دهد که سفته ها را گم کرده و هیچ حقی نسبت به آنها ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مراتب را مکتوب و هرگونه ادعایی را در این خصوص را از خود ساقط و به امضای شهود برسانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است در یکی از دفاتر اسناد رسمی اقرارنامه از این شخص بگیرید و با حضور دو نفر شاهد امضا کنید که ایشان هیچگونه حق و حقوقی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رسید بدهند که سفته ها مفقود شده و فاقد هر گونه ارزش می باشد و شما هم بدهی به ایشان ندارید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام رسید بگیرید از ایشان که ادعایی ندارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته به علت ضمانتی بودن را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از کارفرما نوشته ای بگیرید تا اگر بعداً مشکلی پیش اومد مسئولیتش با کارفرما باشه.
اگر قبول نکرد یا اعلام مفقودی سفته نمایید یا اینکه دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید