مشاوره حقوقی رایگان - پرونده قتل

باسلام حدود دوسال قبل پدر منو با اسلحه به قتل رساندن در این مدت دادگستری شهر هیچ اقدامی نمیکند چون اونها رشوه میدن یک دفعه فرمانده انتظامی شهر بهم پیام دا د که قاتل رو گرفتم بعد ازچند روز به دادگاه بهم گفتم در حد یک حرف بوده جدی زیاد نگیر الان یک راهنمایی میخوام چکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به رسیدگی خود از طریق مراجع قضایی وضو را ادامه دهید و حتماً از راهنمایی وکیل در روند کار کمک بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بهتراست وکیل بگیرید تا بااشراف روی پرونده بتواند کمکتان کند در این حد امکان راهنمایی نیست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
به ناچار باید پرونده را تا حصول نتیجه پیگیری کنید . پیشنهاد میشود پرونده را به وکیل بسپارید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
ضمن نظام خواهی از ریاست قوه قضاییه
و اعلام موارد
وکیل تعیین اختیار بفرمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازمند پیگری حضوری است اگر مرجع قضایی یا انتظامی کوتاهی می‌کند به بازرسی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق رئیس دادگستری استان پیگیری کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

بهتر است وکیل بگیرید و بیشتر پیگیر پرونده باشید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید پرونده قتل یک پرونده ی پیچیده می باشد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی حدالمقدور وکیل بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر دستگیر شده بود به دادسرا ارجاع داده می شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت امکان وکیل اختیار کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادستانی استان پیگیر قتل باشید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام باید با کمک وکلای مجرب هرگونه مدارک و مستنداتی از جمله آلت قتاله، فیلم دوربینها، اثر انگشت بر روی سطوح و.... بررسی گردد چرا که در اکثر مواقع یک مدرک هر چند کوچک روشن کننده هویت قاتل است. حتما ازوکلای مجرب استفاده نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با ریاست دادگستری مطرح نمایید