مشاوره حقوقی رایگان - پرونده قتل

11سال پیش در پیش من با آقایی در ارتباط بودم ک ب قتل رسید همسر سابقم بردارم و خودم بارها مورد بازجویی قرار گرفتیم و چیزی بر علیه ما نبود
الان باز تماس گرفتن ک برا چند سوال اونجا بریم
دلیلش چی می‌تونه باشه ایا قرار مختومه بشه یا دردسر تازه ای هستش

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تا زمانی که مختومه نشده باشد هریک از مظنونین چندین بار مورد بازجویی و تحقیق قرار میگیرند چراکه ممکن مدارک جدید کشف شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معلوم نمیشه پرونده مهم ممکن است چندین بار بازجویی انجام بشه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تا مختومه نشدن پرونده چندین بار مورد بازجویی قرار می گیرند

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. در ابلاغ که برای شما ارسال شده باید ببینید اگر به عنوان مطلع احضار شدید یا نوشته جهت توضیحات ، پس فعلا مشکلی نیست ، چون بازپرس برنامه تفهیم اتهام و وثیقه ندارد. مگر اینکه به عنوان متهم احضار شده باشید که باید آمادگی وثیقه داشته باشید تا به امید خدا بعدها تبرئه شوید. اگر هم به عنوان مطلع و توضیحات شما را خواستند اما به هریکی ضن جرم ببرند برای تفهیم اتهام و وثیقه دوباره ابلاغ می کنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممکن است به مدارک جدیدی دست یافته باشند که نیاز به بازپرسی از شما باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قابل پیش‌بینی نیست بايد پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرونده مختومه نشده است لذا ممکن است چندین بار پرسش و پاسخ داشته باشید بنظر به عنوان مطلع پاسخگو هستید و..

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مراجعه نمایید شاید دلیل جدید پیدا شده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت باید بروید و اگر شما ارتباط تان را قطع کرده باشید و سال ها پیش هم بازجویی شما بدون مشکل بوده که هم اکنون هم مشکلی ایجاد نخواهد شد