مشاوره حقوقی رایگان - معافی پسرم

سلام خانمی هستم 43 ساله الان شش سال از همسرم جدا شدم و با فرزندانم زندگی میکنم اما فقط برای دخترم نامه از دادگاه دارم که با من زندگی کنه اما بعد یک ماه از طلاقم پسرمم آوردم پیش خودم اما نامه ای از دادگاه ندارم برای پسرم میخواستم ببینم وقتی پسرم به سن سربازی برسه میتونم معافی بگیرم برای پسرم یا اینکه همین حالا برم از دادگاه نامه بگیرم که پسرم پیش من زندگی میکنه

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پسر شما چند سال دارد؟ اگر بالای پانزده سال است نیازی نیست اگر زیر پانزده سال است بجز دادگاه می توانید اقرارنامه از همسر سایق در دفتر اسناد رسمی بگیرید که حضانتش با شماست.یرای مفافیت از سربازی حکم طلاق برای کفالت کفایت دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به سن پسر شما دارد که زمان سربازی شما مجرد باشید یا متاهل و چند ساله....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کمیسون نظام وظیفه تشکیل می‌شود و بعد مشخص می‌شود به ایشان معافیت تعلق می‌گیرد یا خیر....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به نامه نیست حکم طلاق کافی است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله مي تواند معافيت كفالت بگيرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست. از سازمان مربوطه سوال خود را بپرسید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
برای معافیت باید شما تحت کفالت فرزند باشید وگرنه معافیت تعلق نمیگیرد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعدا از طریق نظام وظیفه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نامه طلاق را به نظام وظیفه در موعد سر رسید سربازی نشان دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سن پسرتان را نگفتید اگر بالای 15 سال است با کفالت می‌توانید معافیت اش را درخواست دهید اگر زیر 15 سال است می توانید با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی یک تعهد نامه و اقرارنامه از همسر سابق تان بگیرید و حضانت فرزند تان را قانونی بر عهده بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر لازم نیست

پسر باید به حوزه نظام وظیفه ، درخواست معافیت کفالت مادر را مطرح نماید
و موضوع در کمیسیون بررسی خواهد شد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

فرزند پسر بعد از رسیدن به سن 15 سالگی و فرزند دختر پس از 9 سالگی میتواند خودش انتخاب نماید که با پدر یا مادر زندگی کند و موضوع حضانت منتفی هست.

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

خیر برای استفاده از معافیت کفالت نیازی نیست از الان اقدام بکنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جهت درخواست معافیت به کفالت صرف دادنامه طلاق کفایت می کند که پس از درخواست در کمیسیون بررسی می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر نیازی به نامه دادگاه نیست