مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پسرم

سلام وقت بخیر از سال 96جداشده ام و با دوفرزندم زندگی میکنم پسر و دخترم پسرم دوسال از دخترم بزرگتر است میخواستم بدونم پسرم به سن سربازی برسه و من ازدواج نکرده باشم از چه راهی میتونم معافیت پسرم بگیرم ممنون میشم کامل توضیح بدید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پسر شما باید در سازمان نظام وظیفه درخواست معافیت کفالت را مطرح نماید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پسر میتواند کفالت مادر را برعهده بگیرد قوانین نظام وظیفه هر ساله در حال تغییر می باشد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چون قوانین هرساله در حال تغییر هستند باید از اداره نظام وظیفه پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
معافیت کفالت ممکن است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کفالت شما را برعهده گیرد میتوانید معاف کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره تلفنی یا حضوری هماهنگ کنید . مقاله سیر تا پیاز معافیت در این سایت اوسط بنده نوشته و بارگزاری شده است مطالعه کنید افاقه نکرد مشاوره هماهنگ کنید

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام از طریق حوزه نظام وظیفع می توانید درخواست کفالت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست معافیت کفالت را مطرح نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر پسر شما از راه کفالت و سرپرستی بخواهد اقدام کند، ممکن است به نتیجه برسد. به همین دلیل لازم است که درخواست خود را از طریق دفتر پلیس به علاوه 10 پیگیری و ارائه کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید برای معافیت بعلت کفالت اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق کفالت قابل اقدام است از نظام وظیفه پیگیری نمایید