مشاوره حقوقی رایگان - شلاق رابطه نامشروع بدون زنا

سلام من سال 92 93 رابطه نامشروع بدون زنا تو بهبهان گرفتن و حکم شلاق دادن من وکیل گرفتم و تجدید نظر هم تایید کرد و چون من شیراز بودم نرفتم الان رفتم تو ثنا دیدم به بانک نامه زدن به ثبت احوال ولی اخرش زده که همه کارا انجام شده و اجرای حکم زده مختومه به علت مرور زمان... حالا من میخواستم نیابت بگیرم که شیراز شلاق بخورم چون الان ازدواج کردم و یه پسر 1.5 ساله دارم. شوهرمم نمیدونه اگه بفهمه خیلی بد میشه. چون من نمیتونم برم بهبهان شلاق بخورم. چکار کنم برم نیابت بگیرم شیراز برم شلاق بخورم یا نه تموم شده و مختومه به مرور زمان نوشته تمومه ... میترسم برم دادگاه از اجرای احکام بپرسم بگیرنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
نیاز به حضور شما نیست . با توجه به گذشت زمان پرونده مختومه شده است . به زندگی عادی خود ادامه داده و نگران نباشید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نوشته به علت مرور زمان مختومه پس جای نگرانی نیست

یک وکیل :

با سلام با توجه به مرور زمان اجرا پرونده مختومه شده و جای نگرانی نیست.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورتی که پرونده به علت مرورزمان مختومه گشته باشد نگران نباشید دیگر پیگیری صورت نمیگیرد و مشکلی برایتان ایجاد نخواهد شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

یه تقاضای از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال کنید که طی نیابت به شیراز این رای اجرا شود. توضیح بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
لازم نیست
مجازات شما مشمول مرور زمان اجرای حکم شده است و دیگر مجازات قابل اجرا نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بنظر پرونده مختومه شده و جای نگرانی ندارد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
مجازات شما مشمول مرور زمان اجرای مجازات شده و به همین دلیل پرونده مختومه شده و جای نگرانی نیست
به زندگی سالم خود ادامه دهید و مراقب اعمالتان باشید تا پشیمانی به بار نیاید.
مؤید و سربلند باشید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر مشمول مرور زمان شده باشد پرونده و اجرا کلا مختومه شده است و نیاز به حضور شما نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون به دلیل مرور زمان مختومه شده نیاز به پیگیری نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از از نظر شناسنامه و حساب بانکی مشکلی نداری پیگیری نکن

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
كاربرگرامي مجازات جرم رابطه نامشروع یک مجازات تعزیری درجه شش است و بعد از گذشتن پنج سال از تاریخ وقوع جرم یا آخرین اقدام تعقیبی یا تحقیقی و گذشت هفت سال از زمان قطعیت حکم اگر اقدامی نشود یا مجازات اجرا نگردد مشمول مرور زمان خواهد شد و از موارد سقوط مجازات خواهد بود.
هرچند روابط نامشروع مادون زنا اختلافي تعزير منصوص است
ظاهرا شامل مرور زمان شده باشد
به زندگي خانوادگي و شادي فرزند دلبندتان بيانديشيد
و كانون خانواده را گرم نگهداريد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر به علت مرور زمان مختومه شده باشد پس جای نگرانی نیست و قابل اجرا نمی باشد

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

وقتی مشمول مرور زمان شده است مجازات اجرا نمیشود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... باید دید که مرور زمان با اقدامات قضایی قطع شده یا خیر...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پرونده مختومه شده و دیگر نیازی به پیگیری نیست

یک وکیل :

مجازات شما مشمول مرور زمان شده نگران نباشید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله مرور زمان اجرای مجازات شامل شما شده