مشاوره حقوقی رایگان - اجرای رای

سلام خسته نباشید.من این سوال رو یک بار پرسیده بودم رای دادگاه هم گذاشتم . مرسی از زحمتهای که میکشید دادگاه رای صادر کرده ولی به خواهان ابلاغ نشده 40روز از صدور رای گذشته میگن ثنا نداره من باید رای چه طوری اجرا بزارم میشه رای اجرا گذاشت؟

رای که دادگاه صادر کرده
خواسته: اعسار از پرداخت محكوم به
گردشکار: دادگاه با توجه به محتويات پرونده و با استعانت از خداوند متعال ختم رسيدگی را
اعلام و مبادرت بصدور رای می نمايد.
*رای دادگاه*
در خصوص دعوی آقای... فرزند... به طرفيت آقای ... فرزند
... به خواسته اعسار از پرداخت محکوم به و تقسيط آن موضوع اجرائيه شماره
... مورخ 2/5/1401 صادره از شعبه اول دادگاه عمومی حقوقی
، با عنايت به اينکه خواهان باوصف تشخيص ضرورت حضور گواهان در محکمه
و ابلاغ آن، گواهان خويش را در جلسه دادرسی مورخ 11/7/1401 حاضر ننموده است؛ دادگاه
دعوی خواهان را غير وارد تشخيص با استناد به مواد 8 و 9 قانون نحوه اجرای محکوميت
های مالی حکم به بطلان دعوی خواهان صادر و اعلام می دارد. رای صادره ظرف مهلت
بيست روز پس از ابلاغ قابل تجديد نظر در محاکم تجديد نظر استان تهران خواهد بود.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی درخواست اجرای حکم بدهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
خواهان میبایست پیگیری کند. بعید است دارای ثبت ثنا نباشد چون تمام ابلاغیات از طریق سامانه ثنا انجام میگیرد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

به شعبه مراجعه و طی نامه نگاری شعبه با قسمت اجرا مراحل اجرا و اخذ محکوم به ادامه خواهد یافت

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

قبلا پاسخ داده شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مهلت قانونی به رای اعتراض کنید و در غیر این صورت تقاضای اجرا دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
كاربر گرامي بايستي به شعبه مراجعه و طی مكاتبه شعبه با قسمت اجرا ي احكام مراحل اجرا و اخذ محکوم به ادامه خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی خواهان حتماً باید ثنا داشته باشد چرا که در غیر اینصورت اصلا دادخواست ثبت نمی شود و از ملزومات ثبت دادخواست داشتن ثنا است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام تقاضای صدور اجرائیه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درخواست اجرای رای را مطرح نمایید تا توسط اجرای احکام
اجراییه صادر و به محکوم علیه ابلاغ گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما برو اجرای احکام و اجرای حکم را درخواست بده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقاضای صدور اجرائیه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی بدهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تقاضای ادامه عملیات اجرایی را نمایید و بدوا اموال ایشان را توقیف و در صورت عدم دسترسی تقاضای جلب ایشان را نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت عدم تجدید نظر خواهی قطعی میشود از طریق اجرای احکام‌پیگیری کنید