مشاوره حقوقی رایگان - حق پشیمانی در معامله خودرو

سلام یه قولنامه دستی بابت خرید خودرو نوشته شد باپرداخت بیعانه پیش 10تومن و قیمت کل درج شده وروز وکالت گرفتن طرف میگه بابت وسایل لوازم داخل خودرو نصب شده یه مبلغ جداگانه باید خریدار پرداخت کنه واگه بخواد فسخش کنه 20 تومن حق پشیمانی باید بده این چه حکمی داره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در مبایعه‌نامه در مورد وسائل اضافی خودرو ذکر نشده باشد
فروشنده نمیتواند مدعی قیمت وسایل اضافی بشود و وسایل متعلق به خریدار است

و معامله قابل فسخ نیست

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در صورتیکه وسایل اضافی خودرو در قرارداد ذکر نشده باشد و عرفا نیز این وسایل متعلق به خودرو نباشد مانند وسایل صوتی که اخیرا روی ماشین ها نصب می کنند ، فروشنده می تواند وسایل را مطالبه نماید و حق فسخ ندارد . ولی اگر خریدار بواسطه این وسایل خودرو را بیش از مبلغ و ارش خودرو خریداری کرده باشد ، فروشنده حق مطالبه و فسخ ندارد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بموجب عقد قرارداد و مشخص شدن ثمن معامله مالکیت به شما منتقل شده و اسباب و لوازم خودرو متعلقات آن می‌باشد در صورتی که ایشان ادعایی بعنوان ارزان فروختن خودرو دارن خودشان باید ادعای خود را مطرح کنند اگر وکالتی ندارید شما تقاضای الزام به تنظیم سند علیه وی مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید قانونا در قرارداد دادخواشت فسخ دهید تا بررسی حقوقی شود . پرداخت وجه بلا دلیل ایت

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

بستگی به مفاد وشروط وتوافقات فی مابین مندرج درقرارداد دارد وچنانچه درقرارداد اشاره ای به لوازم اضافی نشده باشد نباید مبلغی پرداخت کنید. چنانچه اظهارات فروشنده صحت داشته باشداین شما هستید که خرید یا عدم خرید لوازم را قبول کنیدیا خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اظهارات شما خودرو با تمام لوازم به شما واگذار شده است در روز محضر حضور پیدا کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد فی مابین خریدار و فروشنده دارد
اگر بیع بر این مبنا بوده است منعی ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مبایعه نامه قبلا تنظیم کرده اید حق چنین درخواستی را ندارد

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باید قولنامه بررسی شود، حق فسخ به نظر می‌رسد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به مفاد قرارداد دارددر صورت عدم ذکر نمی تواند مطالبه ای داشته باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وسايل منصوب چنانچه جزو استاندارد و وسايل اصلي خودرو نمي باشد
طبق توافق و متن قرارداد بايد عمل شود ؛ وسايل اضافي داراي بها و ارزش است و قيمت آن بايد تقويم و پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر طبق قرارداد باید عمل بشه و مبلغ اضافی نمی تواند دریافت کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف گفته طرف مقابل شما مکفی نیست بلکه باید دید در قرارداد تنظیمی چه بندهایی تقریر شده است تا بر اساس آنها اظهارنظر فنی ارائه داد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خودرو می بایست بنحو روز بازدید به شما تحویل گردد مگر شرط بر عدم شمول تجهیزات جز خودرو گردیده و یا عرفا جز خودرو محسوب نگردد.
موفق باشید

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

باید قرارداد شما مورد بررسی قرار بگیرد.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
بستگی به مفاد قرارداد تنظیمی دارد ، اگر در قرارداد ذکر شده با تمام وسایل ، فروشنده حقی برای دریافت مبلغ اضافی ندارد در غیر اینصورت بستگی به عرف دارد .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خودرو به همان شکلی که رویت شده و تحویل داده شده به همان قیمت که داخل قولنامه نوشته شده خریداری شده است.
درخواست مبلغ اضافی و درخواست وجه بابت فسخ هر دو غیر قانونی است.
می توانید قبول نکنید.
اگر وکالت هم نداد به دادگاه مراجعه کرده و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مبلغ وجه التزام بیشتر از مبلغ کل قراداد نمی‌تواند باشد