مشاوره حقوقی رایگان - رد در روانشناسی

سلام خدمت شما من میخواستم ببینم تاحالا خودارضایی داشتم اگه یک هفته انجام ندم نمیفهمن برای درجه داری نیروی انتظامی؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر به مدت طولانی اینکار را انجام داده باشید متاسفانه متوجه می شوند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مربوط به این سایت نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مقعدی باشد در صورت معاینه مقعدی قابل تشخیص است
به نظر بنده در زمان استخدام مقعد معاینه نمی شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما احتیاط کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال جنابتان حقوقی نیست و سوال اداری است. لطفاً سوال حقوقی مطرح کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کلا انجام ندید کار زشتیه که فقط مرد را بی عرضه و ناتوان میکنه ورزش کنید درجه داری هم قبول نشدید نشدید، به فکر آینده خود باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بررسی این موضوع بنظر جز موارد بررسی کننده در گزینش نیست

یک وکیل :

با سلام
پرسش شما حقوقی نیست ولیکن این موارد نیز قابل اثبات نیست.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اولاً سؤال حقوقی نبوده و ثانیاً این موارد در گزینش مورد بررسی قرار نمیگیرد اگر خود مثل اینجا اعتراف نکنید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

انجام یا عدم انجام آن به هیچ نهاد سازمانی مربوط نیست و در تست روانشناسی هم رد نخواهید شد مگر اینکه به رفتار شما آسیب برساند