مشاوره حقوقی رایگان - استخدام درجه داری نیروی انتظامی

سلام وقت بخیر. بنده میخوام اقدام کنم برای گزینش نیروی انتظامی .آیا سابقه کیفری پدرم که دعوا کرده ولی باتوجه به نفوذ شاکی و پرونده سازی دزدی کرده واسه من مشکلی پیش نمیاد ممنون میشم جواب بدین سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام سوال حقوقی نیست ولی صد در صد در بحث گزینش و تحقیقات محلی تاثیر داره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است در گزینش رد شوید. بستگی ب ارگان مربوطه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان گزینش مشخص بشه در گزینش شما موثر است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه دور از ذهن نیست متاسفانه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی استخدام قائم به شخص است و در صورتی که این موضوع مشمول مرور زمان شده باشد تماما به نظر سازمان استخدام کننده بستگی دارد