مشاوره حقوقی رایگان - وجود پلاتین از سال96 در پا آیا در استخدامی درجه داری مشکل ایجاد میکند

با سلام من سال 96یا 97 طی حادثه باموتور تصادف کردم و ساق پای چپم شکست و عمل کردم و پلاتین گذاشتن
حالا برای استخدامی درجه داری نیروی انتظامی اقدام کردم میخوام ببینم تو معاینه تخصصی پزشکی مشکل ساز میشه ردم میکنن یا خیر...الان من با وجود پلاتین هیچ مشکلی ندارم اصلا اذیت و... نمیشم با وجود پلاتین مسابقه دوو میرم

پاسخ ها :

استخدام در صورت داشتن پلاتین استخدام درجه داری نیروی انتظامی استخدام