مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار تحریر ترکه

با سلام و احترام. ایا تصمیم نهایی یا قرار تحریر ترکه صادره از شورای حل اختلاف قابل اعتراض است ؟ چون قانون امور حسبی میگوید نیست و قانون شورای حل اختلاف میگوید هست .. در پایان رای شورا هم ننوشته ظرف 20 روز قابل اعتراض است چرا؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آنچه که در قانون آمده امری است و قابل انجام

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون تصمیم حسبی است به نظر قابل اعتراض نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحریر ترکه قطعی است ولیکن اگر کسی مدعی مالکیت مالی باشد بابد مالکیت خود را در مراجع قضایی اثبات تا از لیست تحریر خارج شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول اینکه امور حسبی قابلیت تجدید نظر خواهی ندارند و دوما به علت اینکه نوشته نشده است رای مربوطه قابلیت تجدید نظر خواهی دارد یا خیر لذا نمی توان به آن معترض شد