مشاوره حقوقی رایگان - تحریر ترکه

آیا شخص متوفی در قید حیات خود اموال، طلا، ماشین، خانه و...،به اسم همسر خودش قید کرده، آیا میتوان نسبت به این موضوع در دادخواست تحریر ترکه بیان شود و شورا،دادگاه یا واحد مربوطه همچنین اجازه ای دارد که بعداز استعلام و اثبات کردن این اموال که به متوفی تعلق دارد به وراث تقسیم کنند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام فقط اموالی که در زمان فوت بنام متوفی بوده قابل پیگیری است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر انتقال بصورت غیر رسمی باشد باید مراحل قانونی طی گردد.اگر در قالب وصیت باشد تا 1/3 نافذ است و...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اموالی تحریرترکه خواهد شد که به نام متوفی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله استعلام میشود و اموال متوفی تعیین میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر ورثه نسبت به اموالی که مورث در زمان حیات ، به دیگران انتقال داده است هیچ حقی نخواهد داشت و
لازم نیست که جز اموال متوفی ذکر بشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که به سایرین تعلق داشته باشد نمی‌توان جزء اموال متوفی معرفی نمود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

فقط اموالی که در زمان فوت بنام متوفی بوده قابل پیگیری است

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام خیر ممکن نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. فقط اموال خود متوفی تحریر ترکه میشود. اموالی که اسناد آن بنام متوفی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قید حیات انها را تقسیم کرده خارج از مقوله تقسیم ارث است. اگر در قالب وصیت باشد تا یک سوم از اموال نافذ است . اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر درزمان حیات انتقالداده شده است که از ماترک خارج ووراث سهمی نمی برند مگر حجر متوفی را ثابت کنند