مشاوره حقوقی رایگان - تحریر ترکه

با سلام در یک پرونده تقسیم ارث پدری دادگاه از من در خواست کرد که برای تحریر اموال پدرم از شورا های روستا استشهادیه ای بیارم اما شورا های روستا به دلیل رو در واسی که با سایر وراث دارند حاضر به همکاری نیستند و استشهادیه رو امضا نمی‌کنند آیا از راه قانونی میتونم با این شورا ها برخورد کنم که از مقام و مسئولیت خود سوءاستفاده میکنند لطفاً توضیح دهید چگونه این کار رو بکنم و از کجا شروع کنم و نهاد بالا دست شورا ها کجاست با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به فرمانداری شهرستان و بخشداری رجوع کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از دادگاه بخواهید تا کتبا دستور قضایی در این خصوص صادر کند . شورا ها در این صورت مکلف به اجرای دستور هستند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به فرمانداری شهرستان و بخشداری رجوع کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام در خواست کنید تا از شورا استعلام بگیرند، اینگونه شورا مجبورند جواب بدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست به فرمانداری و بخشداری مراجعه شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول از خود دادگاه بخواه که کتبا از شورا بخواهد ضمنا نیاز نیست که حتما شورا استشهادیه را امضا کند. مقام بالاتر شورا بخشدار است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام الزامی به صدور اشتباهیه برای شما وجود ندارد بهتر است مسالمت آمیز حل و فصل شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست تحریر ترکه در شورای حل اختلاف مطرح نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید از همان مرجع قضایی نامه بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به رئیس شورا یا حفاظت اطلاعت قوه قضائیه اطلاع دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شورای روستا میتواند استشهادیه را امضا نکند الزامی وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزامی در این خصوص ندارند شهود دیگری معرفی نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جهت تعدیل جرقه معمولاً شورا اقدام به استعلام از مراجع ذیربط می نمایند ضمنا اگر از شورا به نتیجه نرسید میتوانید به بخشداری و فرمانداری نیز مراجعه کنید