مشاوره حقوقی رایگان - امضا مصالحه نامه توسط شهود و سپس شهادت متعارض

با سلام
4نفر از شاهدان مصالحه نامه ام بین من و کسی که بهم بدهی داشت و زیر مصالحه نامه را امضا کردند از اقوام و دوستان طرف حساب من بودند.
فی الحال کارمون به دادگاه کشیده (از من شکایت کیفری کردند به جرم
کلاهبرداری-تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات و كلاهبرداري
که ما اون چک رو امانت داده بودیم بهت-در حالیکه در مصالحه نامه نوشته شده که بابت تسویه بدهی بوده) و تنها مدرک بنده همون مصالحه نامه هستش.
میخواستم ببینم قاضی امضا های شهود رو قبول خواهد کرد یا بازم شهود رو به دادگاه احضار خواهد کرد؟
در صورتی که امضای شهود با گفته هاشون مطابقت نداشته باشه چی میشه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تمام مدارک و مستندات بررسی میشود مدعی باید سوء‌نیت شما در این جرایم ثابت کند اصل بر برائت است و شما با مدارکی که دارید دفاع کنید اگر گفته های شهود خلاف بود بر آن جرح وارد کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شهادت کذب باشد جرم است و در صورت اثبات حکم صادره باطل میگردد و شاهدین مجازات میشوند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در اینصورت می توانید تقاضای جرح شهود نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید

و اگر شهود طرف مقابل ، به دروغ شهادت بدهند شما میتوانید شهود را جرح نمایید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
متن قرارداد معتبره ولی امکان استماع شهادت شهود وجود داره و اعتبار شهادت شهود هم با دادگاه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

اصل بر برائت است و شما با مدارکی که دارید دفاع کنید اگر گفته های شهود خلاف بود بر آن جرح وارد کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شهود را به دادگاه معرفی نمایید
در مواردی
شهود و چشهادتشان قابل جرح است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شهود احضار می شوند . قانونا شهادت شهود نباید مخالف اوضاع و احوال قضیه باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصل بر برائت می باشد به توافق نامه استناد نمایید شهود را خواهد خواست در صورت تناقض شهادت شهود لحاظ نمیگردو

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس ابلاغ و درخواست دادگاه عمل کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام ممکن است شهود را احضار کنند