مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام خدمت وکلای گرامی
بنده از دایی همسر سابق ملکی خریداری نمودم که هزینه نصف ملک پرداخت الباقیش تا زمان پرداخت به صورتی شراکتی در سند عادی قید کردن بعد از مدتی فروشنده سندی جدید تنظیم که سند قبلی باطل و تمامی ملک مورد نظر به همسر سابقم واگذار نمود که الباقی حسابش به صورت عندالمطالبه پرداخت کند،که بعداً همسر سابق پشت سند ملک را به من بخشیده و واگذار نموده که چند سال بعد از هم جدا شدیم وبنده زمانی اقدام به رسمی نمودن سند کردم فروشنده اولی مدعی عندالمطالبه اش شد که بند از اجبار پرداخت کردم و ازم مصالحه نامه ای گرفت که در آن قید کرد که نصف این ملک با توجه به افزایش قیمت چندساله فقط این مبلغ گرفتم و اضافه قیمت هم به دختر بنده بخشیده و فقط در اختیار من باشد و کسی حق دخالت در بخششی ندارد و در انتها ذکر کرده کل زمین مطلق به بنده هست.بعد از رسمی شدن سند بنده ساخت ساز انجام دادم و بعدها این ملک از طریق خرید فروش به نام همسر جدیدم سند زدم و آنهم یک طبقه دیگه ساخت ساز انجام داده الان بعد گذشت چند سال دخترم توسط همسر سابق تحریک شده و شکایت کرده که نصف ملک به نامش بزنم. سوال اول ایا قانونی این حق دارد میتواند چنین کاری کند با اینکه در مصالحه نامه فقط تفاوت قیمت ذکر شده. سوال دوم آیا اضافه قیمتی بهش تعلق میگیرد با اینکه ملک دیگر به نام من نیست.
ممنون میشم وکلای گرامی راهنمایی کنند.
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
با توجه به توضیحات شما جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد قرارداد میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که کلیه مدارک و مستندات پیرامون موضوع به شکل دقیق مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی بیشتر دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بادرود دوست عزیز
سوالتان اجمالی است و نیاز به مذاکره و بررسی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.