مشاوره حقوقی رایگان - ارزش شهادت قسمتی از وراث در مصالحه

باسلام و عرض ادب. پدر زن حقیر در زمان حیات، تمام اموال منقول و غیر منقول خود را به دلایلی خاص،= به اینجانب مصالحه عادی کردند که قسمتی از وراث مثل مادر زن و دوتن از دختران و دونفر از پسران، بران گواهی میدهند و از انجایی که مصالحه را فردی از وارثین نصف کرده اند اکنون نمیدانم ایا اثر انگشت پدرزنم در ان مصالحه وجود دارد یاخیر، واینکه ایا مصالحه نصف شده حتی اگر انگشت پدرزنم وجود داشته باشد ارزش قانونی دارد؟ و درصورت استناد به ان اگر اثر انگشت متوفی نباشد میتوانند ازحقیر به جرم جعل شکایت کنند؟،بهترین راه ممکن دراین باره چیست؟ باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به توضیحات بیشتر هست جز مشاوره و راهنمایی با وکلا تماس بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله صلح دارای اعتبار میباشد شما باید دادخواست اثبات صلح دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
لکن
در اصل کلی اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید درخواست کارشناس رسمی بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

لطفا از طریق دادرا یا مشاوره حضوری یا تلفنی درخواست نمایید تا مشاوره دقیق دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست اثبات وقوع عقد صلح و اثبات مالکیت را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید و مستندات و دلایل خود ‌ را به دادگاه ارائه نمایید

اسناد برای اینکه معتبر و قابل استناد باشد باید دارای امضا یا اثرانگشت باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که جعل توسط کارشناس به اثبات برسد امکان شکایت علیه شما است.

میثم مهدوی برازنده

جناب آقای میثم مهدوی برازنده :

سلام. نصف شده برگه در صورت وجود هر دو تکه تأثیری در اثر آن ندارد. چنانچه فقط امضا لاشد و اثر انگشت موجود نبتشد و اقدام به شکایت جعل هلیه شما شود، با استناد به اسناد مسلم الصدور میتوانید جعل نبودن را اثبات کنید.