مشاوره حقوقی رایگان - مصالحه نامه

سلام وقت بخیر
همسرم ارث پدرش رو در قالب مصالحه نامه به بنده داد و اینکه هیچ شاهدی بینمون نبود متن مصالحه نامه رو برام تنظیم کرد یکی از دوستانم بعد خودم تایپ کردم هم من و هم همسرم امضا و اثر انگشت زدیم خواستم بدونم آیا اثر قانونی داره و معتبر هستش یا نه ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر فاقد ارزش می تواند باشد اگر ایشان انکار کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معتبر است .

ماده 1301 - امضایی که در روی نوشته یا سندی باشد بر ضرر امضاءکننده دلیل است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است صلحنامه در دفترخانه تنظیم شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صلح نامه تخصصی تنظیم گردد (ترجیحا رسمی)

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صلح نامه عادی نیز قابل اعتبار است مگر خلاف آن ثابت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صلح نامه باید رسمی و محضری باشد در غیر اینصورت باید تنفیذ شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام امضا و اثر انگشت نسبت به امضا کنندگان و ورثه ایشان معتبر است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
بله معتبر است ولی طرح ادعای خلاف آن هم امکان‌پذیر هست. چون قانون گفته سند صلح باید رسمی ثبت شود. و بحث شاهد و کد رهگیری و رد و بدل شدن مال بین طرفین و تصرف و.. نیز معتبر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید تنفیذ و الزام به تنظیم سند را مطرح نمایید