مشاوره حقوقی رایگان - ربودن اسناد

خسته نباشید، عمه ی بنده در بستر بیماری حاد است و در بیمارستان بستری است و همسر و فرزندی نیز ندارد.
سند مسکونی و اسناد هویتی وی توسط برادر زاده اش که جزو وراث نیست ربوده شده.
چه کاری میتوانیم برای جلوگیری و پیشگیری از انتقال سند، صلح نامه و جعل مدارک انجام دهیم تا زمانی که عمه ام در قید حیات است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات ادعا دارید دادخواست استرداد اسناد لیست شده دهید علیه برادر زاده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما نمی توانید کاری انجام بدهید
خود عمه باید اقدام نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عمه شما هنوز زنده و فعلا خودش باید اقدام کند بعد از فوت ورثه در صورتیکه دلیلی بر سرقت داشتند می‌توانند اقدام کنند

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
میتونید برای بیمار وکیل بگیرید .
اثبات سرقت مشکله و نیاز به دلیل و مدرک داره
میتونید اعلام مفقودی اسناد کنید
اگه معامله ای بدون اذن بیمار انجام شده باشه هم امکان ابطال وجود داره

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

اعلام مفقودی اسناد کنید
اگه معامله ای بدون اذن بیمار انجام شده باشه هم امکان ابطال وجود داره

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرعمه شماچیزی امضانکندمشکلی پیش نمی آید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول حکم محجوریت وی را بگیرید بعد قیم براش تعیین کنید بعد قیم از برادر زاده سندها را طلب کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید عمه یا وکیلشان اقدام نماید
اعلام مفقودی
دادخواست مبنی بر استرداد اسناد
یا
اخذ حکم حجر و تعیین قیم

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای عمه تان وکیل بگیرید تا از طرف ایشان اعلام مفقودی یا سرقت اسناد را انجام دهد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سرقت مدارک و جعل شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

عمه یک وکالت به وکیل دادگستری دهد تا پیگیری شکایت سرقت شود