مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد آسانسور

سلام
مدیر قبلی ساختمان با یک سرویسکار آسانسور قرارداد بسته بود که ماهیانه جهت سرویس بیاد ولی ما هیچ موقع سرویسکار رو ندیدیم و فکر میکنیم وجود خارجی نداشته. مدیر قبلی از ساختمان رفتن و الان هر چی زنگ میزنیم به شماره ای که مدیر قبلی بهمون داده جواب نمیده. تکلیف چیه؟
یه برگه قرارداد هم مدیر قبلی بهمون داده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
الزام ایشان به ایفای تعهدات قراردادی را از طریق مراجع

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با فرد دیگری مدیر جدید قرارداد ببندد.اگر آسانسور مشکلی ندارد حتما سرویس میشده صرف جواب ندادن تلفن دلیل نمیشود که سرویسکار وجود خارجی ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

آدرس و مشخصات در قرار داد هست دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبلغی بابت سرویس دادید میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به قرارداد الزام به انجام تعهد مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر هنوز مدت قرارداد قبلی تمام نشده از مدیر قبلی بخواهید تماس بگیرد واگر تمام شده با یک سرویسکار دیگر قرار داد ببندید