مشاوره حقوقی رایگان - بازپرسی

سلام وقتتون بخیر دیروز که تعطیل بود هشت صبح یکی با من تماس گرفت من جواب ندادم بعد که پیام دادم پرسیدم شما گفتن خانم ... از اتاق 123 بازپرسی باید برم دادگاه پرسیدم چرا ؟ گفتن به جرم دعوا
در صورتی که من اصلا دعوا نکردم شماره هم شخصی بود می خواستم بدونم امکانش هست واقعن از دادگاه بوده باشه؟ ‌‌‌‌‌

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

ممکنه در دعوای کیفری قاضی کشیک تماس گرفته باشه ، البته با شماره ی دادسرا و نه سخصی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید است از شماره شخصی در روز تعطیل تماس بگیرند. بهتر است منتظر ابلاغیه باشید تا اگر واقعا شکایتی بوده مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منتظر ابلاغیه باشید تا اگر واقعا شکایتی بوده مراجعه کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
خیر لزومی ب حضور نیست
هر گونه احضار شخص ب مراجع دادسرا و دادگاه صرفا از طریق اطلاع رسانی سامانه ثنا با سر شماره عدل ایران خواهد بود و در صورتی ک در یامانه ثنا ثبت نام ننموده باشید از طریق ابلاغ توسط.مامورین احضار خواهید شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سامانه ثنا ثبت نام و اگر ابلاغ شد مراجعه کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اگر شکایتی باشد به وسیله‌ سیستم به شما ابلاغ می شود