مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی گواهینامه

سلام. در صورت مفقودی گواهینامه میتوان رانندگی کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً در دست داشتن اصل مدارک لازم است

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام گواهینامه جهت رانندگی ضروری است و در صورت بروز تصادف و یا توجه مأمور رانندگی محکوم می شوید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام . در اسرع وفت خواهان صدور المثنی باشید و با همراه داشتن گواهی صدور المثنی رانندکی نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از پلیس بعلاوه ده درخواست گواهینامه کنید به شما رسید میدن

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید مدرک اعلام مفقودی را به مرجع ذیصلاح داشته باشید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

اره ولی باید درخواست جدید بدهید به دفتر پلیس10

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر همراه نداشتن گواهینامه تخلف است و جریمه خواهید داشت

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همراه نداشتن مدارک تخلف است.
اعلام مفقودی کنید و درخواست المثنی کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام حتما در راستای اخذ گواهینامه المثنی اقدام قانونی انجام دهید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

مفقودی گوهینامه به عنوان همراه نداشتن گواهینامه جریمه داره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشکل ساز است باید درخواست صدور المثنی بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت اخذ المثنی اقدام نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورتی که گواهینامۀ خود را گم کرده‌اید، فوراً باید برای گرفتن گواهینامۀ المثنی اقدام کنید. گواهینامۀ رانندگی جزو مدارک شناسایی مهم است. بنابراین برای پیشگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی شما باید ابتدا مفقود شدن آن را گزارش دهید و سپس برای گرفتن گواهینامۀ جدید درخواست دهید. اقدام فوری شما بعد از گم شدن گواهینامه بسیار مهم است. در این مقاله به صورت گام به گام تمام اقداماتی را توضیح داده‌ایم که باید برای اخذ گواهینامۀ المثنی انجام دهید.