مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی مدرک معتبر

سلام . میخواستم بپرسم ایا من میتونم از یک فروشنده که کارت گواهینامه هم را برای 150 هزار تومان بدهی گرو گذاشته ام. و الان بعد از یک ماه سرکار گذاشتنه من مثال . بیمارستانم تا چند روز نیستم . چند روز دیگه بیا . خانومم بیمارستانه . فردا تعطیله و و و ... اخر میگوید که دزد مغازشو زده و گواهینامه منم دزد برده که من میدانم این هم دروغ هست . چون مغازشو هیچ دزدی نزده . الان هم میگوید هرکاری میکنی بکن . میتونم شکایت کنم ازش و اینکه مشاوره بدید از کجا شروع کنم و با چه شرحی ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از ظریف دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه مطالبه ارسال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست الزام به استرداد اوراق شناسایی خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست استرداد مدارک و یا الزام به تحویل اسناد دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا طبق اظهارنامه رسمی استرداد مدارک را بخواهید و در صورت عدم استرداد دادخواست مربوطه را تقدیم نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه رسمی استرداد مدارک را بدهید و در صورت عدم استرداد دادخواست استرداد را تقدیم نماید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت دلشتن رسید سپردن و یا شاهد و یا پیامک شکوائیه خیانت در امانت مطرح نمابید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید واگر افاقه ننمود دادخواست استرداد اوراق شناسایی را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست استرداد مدرک بدهید یا شکایت خیانت در امانت بنمایید