مشاوره حقوقی رایگان - اتمام طول درمان

سلام. بعد از شش ماه طول درمان در گزارش پزشکی قید شود که بهبودی متصور نمیباشد و به معاینه مجدد نیاز نیست این مطلب به چه معناست با تشکر .‌

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است آسیب باعت فلج شدن عضو یا قطع نخاع یا ... شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پزشکی قانونی اعلام کرده است نیازی به معاینه مجدد نیست و صدمه وارده بهبود نیافته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیاید مجدد به پزشکی قانونی در زمان تعیین شده مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب ظاهر میتوانبد گفت اتمام طول درمان یعنی نیازی ب معاینه مجدد نیست و بهبودی حاصل نشده

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه بر اساس نظریه پزشکی قانونی که دیه را مشخص کرده رای می دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیاز به طول درمان جدیدبا توجه به عضو صدمه دیده نیست

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

به نظر با توجه به مورد سوال نیاز به معاینه مجدد نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به عدم بهبودی طول درمان منتفی است و