مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام، من پارسال دقیقا شب چهارشنبه صوری تصادف کردم و استخوان ران پام شکست و الان پلاتین در پا دارم و از پزشکی قانونی شش ماه طول درمان گرفتم، جلسه دادگاه برگزار شد و قاضی فقط برای شکستگی استخوان پای من مبلغی رو مشخص کردن و اصلا طول درمان منو به حساب نیاوردن، میخواستم محبت کنید و به این سوال من جواب بدید ایا طول درمان در دیه تاثیر نداره؟ و علتش رو هم بدونم؟
آیا کاری هست که من باید انجام بدم تا قانون این شش ماه رو محاسبه کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طول درمان دیه ندارد.
صرفا شکستگی دیه دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصد میزان دیه جراحات وارده توسط پزشکی قانونی مشخص خواهد شد طول درمان صرفاً جهت التیام عضو صدمه دیده خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طول درمان مربوط به دیه نیست برای ان و هزینه ها وخسارات جدا دادخواست بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر طول درمان برای التیام اعضای اسیب دیده در نظر گرفته می شود میزان صدمات را پزشکی قانونی تشخیص می دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست مطالبه هزینه های زائد بر دیه را مطرح نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طول درمان صرفا جهت نظر قطعی پزشک قانونی در خصوص میزان صدمات وارده است چرا که در روزهای اولیه آسیب قادر به تشخیص دقیق و احیانا گسترش و سرایت آن در آینده نبوده است .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
نسبت به هزینه های مازاد دیه دادخواست دهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

صرفا هر عضو بدن انسان دیه دارد و هیچ چیز دیگری مانند خسارات و طول درمان تآیری دا ان ندارد. بهتر است جهت سایر خسارات دادخواست حقوقی تنظیم کنید. با مشورت یک وکیل