مشاوره حقوقی رایگان - شکایت طول درمان

سلام وقت بخیر بنده یک سال پیش که از خیابان رد میشدم تصادف کردم و استخوان درشت نی پای راستم دچار خرد شدگی شد که بعد از رسیدن اورژانس ، کلانتری پرونده تشکیل داد و به بیمارستان منتقل شدم و تحت عمل جراحی و تعبیه ابزار کمک ارتوپدی (پلاتین) قرار گرفتم. پزشکی قانونی حدود 7 ماه برام طول درمان نوشت و در نهایت گزارش التیام بدون عیب رو به دادسرا فرستاد. نهایتا بعد یک سال قاضی فقط حکم به پرداخت دیه خردشدگی با التیام بدون عیب داد ولی برای تعبیه پلاتین و آسیب نسوج نرم اطراف شکستگی مبلغی به عنوان ارش که معمولا بین 2 درصد تا 4 درصد هست، تعیین نکرد. بنده هم اعتراض کردم ولی رد شد و فقط دیه خردشدگی رو بهم پرداخت کردند. در واقع دیه رو خود شرکت بیمه مستقیم به من پرداخت کرد و گفت که برای طول درمان باید شکایت جداگانه ای تنظیم کنی و طرف دعوا هم شخص راننده هست.
حالا میخواستم ببینم با توجه با اینکه حدود 7 ماه از کار بیکار شده ام و هزینه های ویزیت دکتر و بیمارستان و فیزیوتراپی پرداخت کردم و همچنین یک عمل جراحی هم برای خارج کردن پلاتین باید انجام بشه که بدون بیمه خیلی هزینه بر هست، آیا امکان شکایت و محکوم کردن راننده برای پرداخت این هزینه ها و طول درمان وجود دارد؟؟
و آیا فکر میکنید مبلغ محکومیت به اندازه ای هست که بشه هم حق الوکاله وکیل رو داد هم هزینه های انجام شده رو پوشش داد؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی عزیزان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد