مشاوره حقوقی رایگان - درمورد پزشکی قانونی

با سلام من دوهفته پیش دچار حادثه شدم . چشم چپم دو شماره کاهش بینایی داره و انتهای شبکیه خونریزی کرده . مجرای چشمم پارگی داشت و روی پلکم دوتا بخیه خورد به اضافه کبودی و مگس پران ک تا الان ادامه داره و کاملا تار میبینم تا خون جذب بشه. رای اولیه پزشکی قانونی شش دهم درصد بوده ک به کلانتری تحویل داده . و یه ،اه طول درمان زده . به نظرتون شکایت کنم یا این رای اولیه زیاد مهم نیست ؟بعد سه ماه رای اصلی داده میشه؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به نظریه پزشکی قانونی طی لایحه ای به دادگاه اعتراض بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثلا مستحضر باشید نظریه پزشکی قانونی قابل اعتراض است و این حق برای شما محفوظ است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد