مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح با چاقو

سلام.
بنده مردی 31 ساله توسط پسری 16 ساله که به او اعتراض کردم که پشت درب پشتی خانه پدری بنده که مشرف به بیابان تاریک هست و مشغول اذیت دختری 12 ساله بود از ناحیه دست چاقو خوردم که ده روز در بیمارستان بستری و به خاطر قطع شدن شریان اصلی و پاره شدن سه تاندون و خاموش شدن چند عصب سه بار عمل شدم.
چون در بیمارستان بودم مدت 5 روز بعد شکایت کردم و آن پسر زودتر همان شب اقدام به خودزنی کرده و از بنده شکایت نموده که بنده به او تبر پرتاب کرده و در اظهارات اولیه ننوشته که چاقو زده و بعد از شکایت بنده، نوشته که چاقو زده ولی مدعی شده که دفاع مشروع بوده.
همسایه کناری پدر بنده هم آماده شهادت هست که پسرش را تهدید به چاقو زدن کرده و اون پسر یک پرونده باز اینچنینی در دادگاه دارد. بنده سه ماه طول درمان گرفتم و احتمال افزایش هم هست.
میخواستم ببینم پرونده بنده به کجا میرسه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه بر اساس نظریه پزشک قانونی رای خواهد داد و معمولا خودزنی در معاینات مشخص میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خود زنی را پزشک قانونی تشخیص می دهد