مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام واحترام
بنده نزدیک 6ماه هست که لکنت زبان پیدا کردم به دلیل دعواهای وحشیانه و چاقو و غیره ..حال برای این مدت چطور طول درمان بگیرم.. و با چه شکایتی طول درمانم را ارایه بدم..تا حقم پایمال نشود..

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

باید ضمن شکایت مطابه ی دیه کرده و به پزشک قانونی ارجاع داده میشوید

مصطفی زمانی

جناب آقای مصطفی زمانی :

شما در صورت تنظیم شکواییه و اثبات اینکه متشاکی باعث زیان وارده شده است میتوانید درخواست دیه نماید در صورت تشخیص ادعای شما توسط پزشکی قانونی و صدور حکم نهایی توسط دادگاه کیفری به شما دیه تعلق خواهد گرفت