مشاوره حقوقی رایگان - خسارت طول درمان

با سلام
موضوع : کارفرما کارگر خود را از پشت سر هل داده و کارگر مصدوم و شکایت میکند و دیه میگیرد ، کارگر در مدت طول درمان دچار خسارتهای بیکاری شده و اقدام به دادخواستی با عنوان ( مطالبه خسارت و مطالبه تمام ضرر و زیان های مادی معنوی و منافع ممکن الحصول ناشی از جرم بر اساس پرونده کیفری )
که در نتیجه خلاصه رای صادرشده چنین اشاره میدارد ( وفق رای وحدت رویه شماره 619 مورخه  1376/08/06 دیوان عالی کشور خسارات مازاد بر دیه قابلیت مطالبه ندارد و پرداخت دیه جبران کننده تمامی خسارات مصدوم حادثه میباشد )
وکلای عزیز لازم به ذکر است که خسارات مصدوم بیش از مبلغ دیه میباشد
اگر راهی برای مطالبه هست لطفا راهنمایی بفرمایید ی وکیل معاضدت دادگاه گفته بود‌ میشه بگیری اعتراض بده نشد بیا میگم بهت که اعتراض من بدلیل اتمام مهلت پذیرفته نشد و متاسفانه اون وکیل رو نتونستم پیدا کنم
باسپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است