مشاوره حقوقی رایگان - اثبات هبه ملک

سلام. من پدرم سال ٨٩ يك خونه به من هبه كردن
و از اون موقع تا الان ساكن اون خونه هستم و در تصرف خودمه
ولی سند بنام نزدم چون سرپرست خانوارم و فرقي بين خودمون نميدونستم
حالا سال ١٤٠٠ پدرم به رحمت خدا رفته و مادرم منكر اين موضوع شده در صورتي كه خودش قبلا چندين باز به چندين نفر گفته و شهود هستند

و عمه ها و عموهام و دختر دايي و همسرشون شاهد هستن كه اين خونه پدرم به من هبه كرده

و همكار و دوست سي ساله پدرم نيز گفتن اين حرف از زبان پدرم سال ٩٢ شنيده كه خونه هبه كرده به تو

و شاهدي هست كه از پدرم پرسيده اين خونه نميفروشي پدرم پاسخ داده خونه مال من نيست مال دخترم هست

حالا با وجود اين شهود ميتونم اثبات هبه كنم و اين يك خونه جز ارث نره؟
و هنوز من ساكن اين خونه هستم از سال ٨٩

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر شهود هستند میتوانید ب استناد هبه نامه و شهادت دو تا شاهد ان را ثابت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست اثبات مالکیت و
اثبات وقوع عقد هبه شفاهی و الزام به تتظیم سند رسمی به طرفیت
تمام ورثه اقامه نمایید
و شما باید با معرفی و شهادت
شهود ادعای خود را اثبات نمایید و ..

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

طرح دعوای اثبات مالکیت و اثبات وقوع عقد هبه را ممطرح نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دادخواست اثبات وقوع عقد هبه با استناد به شهود مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید تنفیذ هبه را مطرح نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
به شهادت شهود استناد کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی دادخواست اثبات مالکیت به استناد شهادت شهود و اگر داری هبه نامه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید اقدام کنید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلیلی بر هبه وجود داشته باشد قابل دفاع است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بایداثبات وقوع عقد هبه شفاهی و الزام به تتظیم سند رسمی به طرفیت تمامی ورثه بدهید و از شهادت شهود و تصرف خود به عنوان دلیلی استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نوشته بین شما تنظیم شده می توانید دادخواست تنفیذ هبه و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید و اگر شاهد دارید معرفی کنید.
اگر نوشته ای نباشد اثبات موضوع سخت است که به ناچار باید با شهادت شهود هبه را اثبات کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید دادخواست بدهید و هبه را اثبات نمایید