مشاوره حقوقی رایگان - اثبات هبه ملک

سلام.

زمانی که پدرم در قید حیات بودند زمینی رو به من که تنها پسر او بودم هبه کرده بودند و سال 1394 من اقدام به ساخت منزل مسکونی در آن زمین کردم. سال 1396 پدرم فوت کردند و سال 98 هم که ساخت منزل به اتمام رسید وقتی خواستم برای گرفتن سند اقدام کنم با مخالفت دو خواهر و مادرم روبرو شدم. حال تکلیف من چیست که با کارگری و به سختی این همه سال هزینه ساخت منزل را داده ام و زمینی که هبه شده بنایی که احداث کردم.

آیا میتوانم با ارائه شهود و فاکتور هایی که از زمان ساخت خانه دارم ادعایم را اثبات کنم؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. اگر مدرک کتبی ندارید باید از طریق ثابت کردن اینکه پدرتان زمین را مجانی تحویل شما داده و با ساخت و ساز شما هم مشکل نداشته و شاهد هایی که گواهی دهند پدر به شما بخشیده اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند ملک کنید.