مشاوره حقوقی رایگان - اثبات هبه ملک

با سلام. پدر بنده قبل از پدربزرگم فوت کرده اند. به همین دلیل پدربزرگم سهم پدرم را به صورت مبایعه نامه ای در حضور 3 شاهد که شامل یک خونه و یک زمین کشاورزی ( فاقد سند می باشد از سال های قدیم در اختیار پدر بزرگم است ) هست رو به اسم من و خواهرم زد. در توضیحات ذکر شده که این سهم پسری واگذار و هبه شده است و تا زمانی که پدربزرگم زنده هستند در اختیار ایشان است و بعد از مرگ کلیه اموالی که ذکر شده است در تصاحب شرعی و قانونی من و خواهرم می باشد و هیچ کس حق و حقوقی نخواهد داشت.
یک سال بعد پدربزرگم فوت کردند و ورثه با ما مخالفت میکنند و اعلام کردند که شما هیچ حق و حقوقی ندارید. چطوری حق و حقوق خود را اثبات کنیم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
هرچند که هبه می بایست بطور رسمی تنظیم گردد اما در صورت داشتن دلایل و مدارک می توانید ان را اثبات فرمایید
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید