مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه محضری و شاهد میگه امضا نزدم

برادرم پدرم که بیمار بوده برده بنگاه اشنا مبایعه نامه نوشتن سه تا از زمینای پدرم یعنی فروخته به برادرم و زیر این سه مبایعه نامه پدرم امضا و اثر انگشت زده

بعد من رفتم پیش یکی از شهود مبایعه نامه که ایا پدر من وقتی این مبایعه نامه امضا کرده حال خودش داشته؟ شاهد گفت کدوم مبایعه نامه من که امضا نزدم
و گفت احتمالا برادر خانمم صاحب بنگاه جای من امضا زده

بعد بنگاهی زنگ زد با من سروصدا چرا این کار کردی و این کار قانونیه و اصل و مهم امضا و اثر انگشت پدر شماست

و بعد شاهددوم کارگر شاهد اولی هست که کفت من از مفاد مبایعه نامه اطلاع ندارم و رفتم خرید وقتی امده ام به عنوان شاهد امضا زدم

و تو این سه مبایعه نامه مبلغی رد و بدل نشده و قید شده مبلغ نقدا فی المجلس تحویل فروشنده داده شد درصورتی که خود بنگاهی گفت میلغی رد نشده و مبالغ قید شده 800 و 350 و 160 میلیون تومان میباشد

و همچنین اصل این مدارک پیش منه و بر اساس چه مدارکی مبایعه نامه نوشتن نمیدانم

چون پدرم وکالت داده بود من این زمین ساخت کنم و محوز ساخت و پروانه بگیرم و اگر پدر من حال خودش داشته چرا به من نکفته دیکه پیگیری سند و ساخت نکن و اصل مدارک بیار و من اینو فروختم به برادرت؟ ایا میشه ابطال کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موضوع شما مطالعه شد و دارای ابهامات و سوالات متقابل است در صورت نیاز تماس بگیرید.

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
مبایعه نامه صوری و قابل ابطال میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قابل ابطال است

و شما باید ابتدا دادخواست اثبات
حجر پدر را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید تا تاریخ حجر پدر
مشخص گردد
و سپس باید دادخواست ابطال مبایعه‌نامه و انتقال رسمی را به علت حجر فروشنده به طرفیت ورثه
مطرح نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بنظر قابل ابطال است
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما