مشاوره حقوقی رایگان - نوشتن دادخواست برای دادگاه از وراث

با سلام اگر مادرم و سه تا وراث دیگر که 5 سال پدرم به علت سن بالایش و تصادف شدید زمین‌گیر شده بود و حتی محتاج یک لیوان آب بود آخرهای عمرش از پدرم که یک پایش هم قطع شده بود و اینها آخرهای عمرش ازش سواستفاده کردنند یک نفر را آوردند خانه و تو یک برگه دستی و معمولی و بدون ثبت ازش امضا گرفتنند مادرم خانه را زد بنامش و بقیه هر کدام 200 متر زمین که پزشکی قانونی یکماه قبل نوشت ایشان دچار افسردگی هستنند و اینها بعد از یکماه امضا گرفتنند خواهش میکنم که کمک کنید که چکار و چطور میتوانم شکایت کنم و آنها را باطل کنم ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما باید حجر پدرتون رو طبق مدارکی که دارین به تاریخ قبل از برگه که نوشته شده از دادگاه باید بگیرین تا پیرو آن ابطال اون برگه رو تقاضا کنین

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام سوال تکراریست-باید ابتدا محجوریت وی ثابت گردد تا بتوان معاملات منعقده را باطل کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از اثبات تاریخ محجوریت شخص کلیه معاملات باطل میباشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بررسی شود که پدر شما در سلامت عقلی قرار داشته یا نه