مشاوره حقوقی رایگان - راهکار سوء استفاده یکی از فرزندان از کهولت سن پدر و فراموشی گرفتن وی و فروش اموال وی بدون اطلاع

با سلام 6 نفر فرزند یک خانواده هستیم. 4 پسر و دو دختر. یکی از برادران بدون اطلاع بقیه، از کهولت سن و آلزایمر پدرمان سوء استفاده کرده و مشخص نیست که با گرفتن اثر انگشت از وی، اقدام به فروش زمین و اموال وی نموده است. حال که بقیه متوجه این موضوع شده اند راهکارش چیست و چه مراحلی را بایستی طی کنند.

پاسخ ها :

امین کاظمی

جناب آقای امین کاظمی :

با سلام
در صورت اثبات حجر پدر می توان تمامی معاملات ایشان را ابطال نمود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر حجر اثبات شود معاملات انجام شده درزمان حجر ایشان باطل می باشد که میتوانید از طریق مراجع قضایی اقدام فرمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست بدهید و با اثبات حجر می توانید تمام معاملات وی را باطل کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست بدهید و با اثبات حجر می توانید تمام معاملات وی را باطل کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست بدهید و با اثبات حجر می توانید تمام معاملات وی را باطل کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست دهید و با اثبات میتوانید تمام معاملات را باطل کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست بدهید و با اثبات حجر می توانید تمام معاملات وی را باطل کنید.