مشاوره حقوقی رایگان - نوشتن دادخواست برای شکایت 4 تا وراث

با سلام اینجانب ف. پسر بزرگ خانواده هستم پدرم سال 1395/05/09 با موتور سیکلت بدجوری تصادف کرد و آسیب شدیدی دید که افسر 50 در صد مقصر پدرم را گرفت و 50 درصد موتور سوار دیگر را مقصر چون دامادم کارمند بیمه آست از صندوق بیمه مرکزی بابت 50 درصد 120 میلیون دیه گرفت یعنی اینقدر آسیب شدید بود سال 96 دیه 250 میلیون بود پزشکی قانونی یک دیه کامل برایش زد چون یک پایش را از ران به بالا قطع کردنند خیلی بیمارستان و مطب دکتر و پزشکی قانونی رفت و آمد کرد دامادم لذا چون مادرم و ازش خوب پرستاری نکرد بابت عفونت شدید بعد از چند عمل سنگین بالاخره مجبور شدنند پایش را قطع کنند آخرهای عمرش مادرم و برادرانم با سواستفاده از حالش که مساعد نبود یک نفر املاک دار را که سیار بود آوردند خانه مادرم خانه را زد بنامش و آنها هر کدام 200 متر زمین زدنند بنامش و امضا گرفتند در حالیکه که راضی نبود پدر خدابیامرزم ولی چون از تخت نمی‌توانست پایین بیاد محتاج یک لیوان آب بود امضا کرد حتی نمی‌دونست چی را داره امضا میکنه چون آخرهای عمرش پزشکی قانونی برای دیه ایشان را معرفی کرد به پزشکی قانونی استان که ایشان را از لحاظ روحی و روانی معاینه کند که بعد از معاینه سه تا دکتر مغز و اعصاب و روان در تاریخ 1396/08/26 کتبا نوشتند که ایشان بدلیل کهولت سن و عمل‌های سنگین و از دست دادن یک پایش دچار افسردگی شدنند که نزدیک به 60 میلیون تومان فقط بابت افسردگی که بوجود آمد برایش دیه زدنند بعد اینها درست یکماه بعدش در تاریخ 1396/09/17 در آن شرایط بد و نامساعد بودن حالش ازش امضا گرفتنند که وقتی انحصار وراثت گرفتنند من بعد از یکسال متوجه شدم البته ایشان در سال 1399 مهرماه فوت کردنند لذا از وکلای محترم که در زمینه ارث تخصص دارنند و با توجه به توضیحات اگر یک دادخواست شکایت از مادر و 3 نفر دیگر بنویسید و به دادگاه ارائه بدهم چقدر هزینه می‌گیرد دوم خواهش میکنم تو دادخواست طبق کدام ماده امور حسبی میتوانیم کاغذ عادی نوشتند و ثبتی نکردنند میتوانم آنها را باطل کنم ممنون میشم اگر وکلای عزیز به من کمک کنند که حق زن و بچه های من پایمال نشود ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما باید حجر پدرتون رو طبق مدارکی که دارین به تاریخ قبل از برگه که نوشته شده از دادگاه باید بگیرین تا پیرو آن ابطال اون برگه رو تقاضا کنین

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید حجر پدرتون را به تریخ قبل از دادگاه بگیرین تا ابطال آن برگه را تقاضا کنید