مشاوره حقوقی رایگان - پدرم 91 سال دارد و نابینا و فراموش کار

پدرم 91 سال دارد و نابینا و فراموش کار سال 92 برادرم سند منجوق دار باغ را بنام خود کرده و 6 ماه قبل از آن خودش تقسیم نامه بین همه نوشته و انگشت و امضا کرده تکلیف چیست. در ضمن پدرم در حیات است و به نوبه از آن نگهداری میکنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما کمی مبهم پرسیده شده است الان تقسیم نامه بین وراث توسط پدر انجام شده یا توسط برادر اگر برادر زمین را به همه شما تقسیم کرده باشد دیگر ادعای شما در خصوص چه موضوعی است که مقدار مبهم است میتوانید تماس بگیرید اگر ادعا دارید که میخواهید زمین را از برادر به نام پدر برگردونی خوبی راه حل جداگانه دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از پدرتان بپرسید که با طیب خاطر ملک را به برادرتان منتقل کرده یا خیر . در هر حال بهتر است تا در قید حیات هستند دادخواست اثبات حجر ایشان را به دادگاه تقدیم کنید تا رسیدگی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادخواست اثبات حجر ایشان را به دادگاه تقدیم کنید تا رسیدگی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برادرتون به صورت غیر قانونی اقدام کرده می توانید برای پدرتون حکم رشد بگیرید و دادخواست ابطال معامله بدهید.