مشاوره حقوقی رایگان - املاک حقوقی

با سلام. برادرم خارج از کشور بود چندین سال معمولا دو سالی یک ماه به مرخصی میامد یک روز که پدرم پیر بوده و بر روی بستر بیماری بوده یک نوشته دست نویسی می‌نویسه و به پدرم که حتی از نظر هوشیاری دچار مشکل بوده اثر انگشت روی وکالت‌ نامه جهت تایید میزنه که شش برادر هستیم هیچکدام آن موقع نبودند مانع شوند یک تلمبه آب و زمین کشاورزی که یک جاده و بلوار طبق نقشه شهری روی زمین فوق قرار گرفته در آن سال موقع رفتن به خارج یکی از برادرهایم را شریک کرد مشغول کشاورزی شدن به پدرمان گفتیم چرا میراث خودت به یکی دادی پدرم سال 85 فوت کرد بعد از اینکه هوشیاری خود را بدست آورد یک وصیت نامه خطاب به برادر ارشدم و مادرمان و دیگر فرزندان خود نوشته که مقداری از املاک فروخته اگر نماز روزه برگردنم هست وحب الحج هستم حجم را بخرید تاکنون چندبار واسطه فرستادیم اما قصد انجام وصیت پدر و انجام اعمال شرعی وی نیستند حاضر به تقسیم مابقی دارایی پدرمان بین ورثه وی نمیباشد چگونه میتوانم با وصیتنامه که به خط خود مرحوم پدرم هست اعمال شرعی وی را را بجا آورد و همچنین احقاق حق بکنیم متشکرم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با وکیل دادگستری از نزدیک حضوری صحبت کنید مدارک و مستندات را نشان بدهید تا راهکاری صحیح قانونی انجام بشود تنفیذ وصیتنامه یا دادخواست تقسیم ما ترک

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، در مورد مابقی اموال مرحوم پدر به طرفیت برادر و سایر وراث دادخواست تقسیم ترکه بدهید.
2_ در مورد وصیت مرحوم پدر پس از انجام آن با مستندات انجام و وصیت نامه مرحوم از برادر که تکلیف داشته دادخواست مطالبه هزینه ها را مطرح کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیددرموردمابقی اموال مرحوم پدربه طرفیت برادروسایروراث دادخواست تقسیم ترکه تقدیم نماییدهمچنین درموردوصیت مرحوم پدرتان پس از انجام آن بامستندات میتوانیددادخواست مطالبه هزینه هارامطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت در شورا مطرح نمایید تا تعداد وراث و سهم هر کدام از وراث مشخص بشود
و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت همه وراث در دادگاه مطرح نمایید و تمام اموال پدر را با حد و حدود معرفی نمایید تا دادگاه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پس از انحصار وراثت اقدام به تحریر و تقسیم ترکه نمایید وصیت اگر شامل همه ی وراث می گردد که هرکس انجام دهد ساقط میشود و هزینه ها را از بقیه می توانید مطالبه نمایید
اگر در زمان انتقال محجور بوده اند حکم حجر گرفته ومتعاقب بطلان معاملات

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق مرجع قضایی اقدام نمایید.