مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

سلام. پدر بنده فوت شدن و در وصیتشون نوشتن که همه اموالشون بین پسر و دخترش مساوی تقسیم بشه، وصیتنامه کاملا محضری و با امضای شاهد میباشد.
حالا سوال بنده این هست که ایا امکانش هست؟ یا چون این نوع وصیت حتی با وجود شاهد بیشتر از یک سوم اموال رو شامل میشه باطله؟ و پسر همچنان دو برابر ارث میبره

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام می توان نسبت به ابطال آن بخش از وصیتنامه اقدام کرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله باطل است مگر پسر رضایت بدهد . برای بیشتر از ثلث هم باید همه وراث رضایت بدهند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چنین وصیتی صحیح نمی‌باشد تماس بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا یک سوم نافذ است و بیشتر از یک سوم اگر وراث رضایت نداشته باشند نافذ نیست.