مشاوره حقوقی رایگان - شک به همسر

سلام.خسته نباشید.من پرینت سیمکارت همسرم که بنام خودمه روگرفتم و فهمیدم که با یکی از طریق پیامک در ارتباطه چطوری میتونم به متن پیام دست پیدا کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با دستور مقام قضایی می توانید به محتوای پیامک ها دسترسی داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان پذیر نیست مگر با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای گرفتن محتوای پیام ها باید شکایت کنید و با دستور قضایی می توانید پرینت بگیرید.
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با ارائه دلیل و با دستور مقام قضایی تحت عنوان ارتباط نامشروع (مادون زنا) از ایشان شکایت و پیگیری نمایید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به دستور قضایی وجوددارد