مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

با سلام
مدتی بود به همسرم مشکوک بودم ولی او انکار میکرد که با کسی در تماسه در نهایت پرینت تماسها رو گرفتم پیامهای زیادی به یک شماره ناشناس فرستاده ولی خودش میگه طرف مزاحم بوده من جوابشو میدادم و کاملا مشخصه که دروغ میگه. حالا فقط با دیدن متن پیام‌ها میشه به حقیقت موضوع پی برد.
آیا غیر از حکم قضایی راه دیگه ای برای دریافت متن‌پیام‌ها وجود داره؟
برای گرفتن حکم به هر قاضی میشه مراجعه کرد ؟
درصورت دریافت حکم متن پیامها به من داده میشه یا محرمانه برای قاضی ارسال میشه ؟
لازم به ذکره خط به نام خودم هست که اوایل ازدواج به همسرم دادم
باتشکر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر خط با نام خودتونه مستقیما به نمایندگی اپراتور مربوطه مراجعه کنید که اگر حتما ازتون دستور قضایی خواستند نسبت به شکایت اقدام کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر خط به نام خودتان است می توانید نسبت به اخذ پرینت تماس ها اقدام نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه به نام خودتان است نسبت به اخذ پرینت اقدام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.نیاز به دستور قضایی دارید حتی اگر بنام خودتان هم باشد پرینت پیامک ومحتوای مکالمات به شما نمی دهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اول شکایت کنید و اگر قاضی صلاحدید دستور قضایی میدهد بدون دستور امکان ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای دریافت متن پرینتر حتما باید با دستور مقام قضایی باشد ولیکن جهت اخذ ریز شماره های ورودی و خروجی تا 3 ماه را می توانید شخصا با توجه به سیم کارت بنام شماست دریافت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دستور مقام قضایی برای اخذ پرینت مورد نیاز است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر گرفتن پرینت از پیامها فقط با دستور مقام قضایی امکان دارد
شما باید ابتدا شکایت نمایید و سپس درخواست استعلام از مخابرات برای گرفتن پیامها نمایید و ممکن است قاضی موافقت ننماید و

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام فقط از طریق دستور مقام قضایی این امر ممکن است.که برای این امر هم شکایت روابط نامشروع مطرح کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در هر صورت جهت گرفتن پرینت متن پیامکها نیاز ب دستور مقام قضایی خواهید داشت. ک البته بعد از شکایت قاضی در صورت صلاحدید دستور صادر خواهد کرد ک البته متن پیامها برای مرجع قضایی ارسال میشه.